skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Aalsmeer

Wilt u voor uw schilderwerk in Aalsmeer een professioneel Stucadoors- en schildersbedrijf inzetten? Neem direct contact op met KOBE. Wij beschikken als schildersbedrijf over ruim 20 jaar ervaring. Onze schilders kunnen uw muren en plafonds dan ook vrij gemakkelijk in de door u gewenste kleuren schilderen. Door ons kwalitatieve schilderwerk ziet uw pand er straks weer als nieuw uit. Voor het beste schilderwerk in Uithoorn, bent u bij onze schilders aan het juiste adres.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Ervaring en specialisaties

Al onze schilders zijn vakkundig en hebben een gedegen opleiding afgerond. Allen beschikken over de nieuwste kennis omtrent technieken en ontwikkelingen in de schilderswereld. Deze kennis komt naar voren gedurende het schilderen, spuiten of stucen van uw woning of pand. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring mogen opdoen in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Binnen- en buitenschilder

Wilt u zowel de binnen- als buitenkant van uw woning of pand laten beschilderen? Dan is het goed om te weten dat onze schilders zowel als binnen- en buitenschilder inzetbaar zijn. Indien u dit wenst, kunnen wij zelfs uw plafonds onder handen nemen. Wat kunnen wij voor uw woning of pand betekenen?

Uitstekend stucwerk

Bij Kobe zijn wij in staat uitstekend stucwerk te leveren. Stucwerk wordt doorgaans gebruikt voor het strak en glad maken van muren en plafonds. Onze schilders hebben veel ervaring met stucen en zijn tevens NOA-erkend. Dit predicaat stelt dat u kunt verwachten dat ons stucwerk precies en geheel naar wens zal worden voltooid. Wij maken tevens gebruik van de beste materialen voor uw stucwerk.

Spuitwerk door onze schilders

Ons schildersbedrijf is tevens inzetbaar voor al uw spuitwerk. Met behulp van hogedruk zal onze schilder uw woning of pand in Aalsmeer strak kunnen beschilderen. Deze methode zorgt er namelijk voor dat een groter oppervlak wordt bereikt, wat dit een effectieve wijze van schilderen maakt.

Zet schildersbedrijf KOBE in Aalsmeer in

Wilt u ook de hulp van een vakkundig schildersbedrijf voor uw schilderwerk in Aalsmeer? Of wilt u graag spuitwerk of stucwerk voor uw woning of pand? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ook indien u meer informatie wenst omtrent onze diensten, kunt u ons gerust bellen via 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Schildersbedrijf KOBE verzorgd dan spoedig uw schilderwerk, stucwerk of spuitwerk in Aalsmeer.

Back To Top