skip to Main Content

Zeer praktische en mooie afwerking

Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen. Simpel gezegd, iedereen kent het welbekende spachtelputz, dit is slechts één van de vele varianten sierpleisters die er op de markt zijn. Sierpleisters zijn een zeer praktische en mooie afwerking die van modern tot klassiek bij ieder huis en elke stijl past.

Wanneer sierpleister?

Wilt u een gezellige warme sfeer creëren in huis en ook de voordelen hebben van een ijzersterke afwerking? Dan is een sierpleister een goede keus. Het kleurassortiment is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij!

Sierpleister kan op elke vlakke egale en draagkrachtige ondergrond binnen en buiten aangebracht worden, het is een erg praktische afwerking omdat het schoongemaakt kan worden en ijzersterk is,zelfs kleine kinderen krijgen het niet kapot!

De structuur keuze is heel groot: van super fijn tot heel grof, ook na vele malen sauzen is de structuur van een sierpleister nog duidelijk zichtbaar.

Onder de noemer sierpleister, is zoveel verkrijgbaar dat we dit niet allemaal op de site kunnen zetten,van spachtelputz en minigraniet tot metallic sierpleisters, voor elke smaak en stijl zit er een keus bij.

Back To Top