skip to Main Content

De ervaren schilders van schildersbedrijf KOBE

Heeft u in Amstelveen de behoefte om uw huis of pand te voorzien van schilderwerk, maar heeft u niet voldoende tijd of kennis om dit zelf te doen? Doe dan een beroep op de ervaren schilders van schildersbedrijf KOBE. Zij kunnen met speels gemak uw muren of plafond schilderen in elke kleur die u wenst. Zo kunt u zonder veel moeite weer genieten van een kamer of pand dat er weer uitziet als nieuw. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u met een gerust hart de opdracht laten uitvoeren door KOBE.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

De ervaring van KOBE in Amstelveen

De schilders die werkzaam zijn bij KOBE zijn stuk voor stuk gepassioneerd in hun werk en hebben een gedegen opleiding genoten. Zo weten zij gegarandeerd van wanten omtrent de nieuwste ontwikkeling aangaande de schilderswereld. Nieuwe kleuren of materialen: alle kennis zal tot uiting komen bij het stucen, schilderen of spuiten van een kamer of pand. Zo heeft KOBE in al haar jaren al ervaring opgedaan met:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Inzetbaar als zowel binnen- als buitenschilder

Uw huis of pand in Amstelveen is u veel waard. Om die reden kan het zijn dat u zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant schilderwerk benodigd. Om een extra stukje service te bieden, bieden we de mogelijkheid dat onze schilders zowel als binnenschilder als buitenschilder kunnen fungeren. Uiteraard kunnen we ook voor u het plafond schilderen.

KOBE realiseert uw stucwerk in Amstelveen

Stucwerk is doorgaans bedoeld om een muur of plafond glad te maken. De schilders van KOBE zijn tevens gespecialiseerd in stucen en zijn daarvoor NOA erkend. Doordat zij deze status hebben verkregen, kunt u er vanuit gaan dat uw resultaat altijd naar wens is en dat hiervoor de meest professionele en meest geschikte materialen gebruikt worden.

Spuitwerk is het nieuwe schilderwerk

Met behulp van hoge druk kunnen de schilders van KOBE de muur van uw pand of huis in Amstelveen structuur- en streeploos schilderen. Omdat er een groot oppervlakte tegelijk bereikt wordt, is dit een relatief rappe methode van schilderen.

Laat onze ervaren schilderen Amstelveen aandoen

Bent u enthousiast over en overtuigd van de kwaliteiten van de schilders van Stucadoors- en Schildersbedrijf KOBE? Maak dan snel een afspraak. Of wint u liever eerst nog meer informatie of advies in wat betreft de diensten die KOBE aanbiedt? U kunt ten alle tijden contact opnemen door te bellen naar 06-31313196 of te mailen naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Schildersbedrijf KOBE zorgt ervoor dat het schilderwerk, stucwerk of spuitwerk aan uw huis of pand in Amstelveen professioneel wordt uitgevoerd.

Back To Top