skip to Main Content

Schakel in Amsterdam de schilders van schildersbedrijf KOBE in

Bent u woonachtig in Amsterdam en heeft u de wens om voor uw schilderwerk een professioneel schildersbedrijf met ervaren schilders in te schakelen? Kies dan voor Stucadoors- en Schildersbedrijf KOBE. Al meer dan 20 jaar mogen wij mensen blij maken door hun huis of pand een nieuwe kleur te geven. De schilders die werkzaam zijn binnen KOBE zijn allemaal vaklui met een gedegen opleiding en liefde voor het vak. Zo weet u zeker dat u kwaliteit kunt verwachten.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Zowel binnenschilder als buitenschilder

Stucadoors- en Schildersbedrijf KOBE levert graag een extra stukje service aan haar klanten. Zo heeft u in de mogelijkheid om zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning of pand te laten schilderen. Vanzelfsprekend kunnen de schilders ook uw plafond schilderen. Ook kunt u bij KOBE terecht voor al uw stucwerk, spuitwerk of advies.

Tevens in te zetten voor uw stucwerk in Amsterdam

Stucadoors- en schildersbedrijf KOBE is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) en is daarin erkend en gespecialiseerd. De muren, of het plafond, van uw woning of kantoor laten stucen is dan ook totaal geen probleem voor de gespecialiseerde schilders. Met professionele middelen zorgen wij voor een gladde oppervlakte.

Schilderen met behulp van spuitwerk

Naast het schilderen met de originele materialen als een roller en een kwast, kan KOBE ook zorgen voor spuitwerk. Hierbij wordt met behulp van een spuit, die structuur- en streeploos schilderen in rap tempo mogelijk maakt, de verf onder hoge druk op de muur gespoten. Op deze wijze bereiken wij een groot oppervlakte en dat zorgt ervoor dat dit relatief een snelle manier van schilderen is.

Schildersbedrijf KOBE komt graag langs in Amsterdam

Weet u al welke muren u wilt laten schilderen, in welke kleur, en op welke wijze? Maak dan snel een afspraak! Of wilt u nog meer informatie of advies inwinnen over een der bovenstaande onderwerpen? In alle gevallen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 06-31313196 of te mailen naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Laat de ervaren schilders van Stucadoors- en Schildersbedrijf KOBE uw binnen- of buitenmuren of plafond schilderen of stucen in Amsterdam.

Back To Top