skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Beverwijk

Wenst u professioneel schilderwerk in Beverwijk voor uw woning of pand en wilt u een Stukadoors- en schildersbedrijf inzetten? Bel KOBE! Onze schilders kunnen uw muren en plafonds op een gemakkelijke wijze in elke gewenste kleur schilderen. Ons hoogwaardige schilderwerk maakt dat uw pand er straks weer als nieuw uit zal zien. Oftewel, voor het beste schilderwerk in Beverwijk heeft u in KOBE uw specialist gevonden.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Onze ervaring en specialisaties

Wij hebben enkel vakkundige schilders in ons bedrijf die een gedegen opleiding hebben afgerond. Zij beschikken allemaal over de nieuwste kennis binnen de schilderswereld. Bij het schilderen, spuiten of stucen van uw pand zullen zij deze kennis dan ook in de praktijk brengen. De afgelopen jaren hebben onze schilders ervaring opgedaan in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Binnen- en buiten schilderen

Wenst u zowel de binnen- als de buitenkant van uw woning of pand geschilderd te hebben? Onze schilders kunnen zowel uw binnen- als buiten schilderwerk onder handen nemen. Wilt u ook uw plafond laten schilderen? Ook deze klus kunt u gerust in de handen van onze vakkundige schilders leggen. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw woning of pand.

Uitstekend stucwerk

KOBE is bekend om het uitstekende stucwerk dat wij verrichten. Stucwerk wordt ingezet voor het glad en strak maken van muren en plafonds. Wij hebben NOA-erkende schilders, wat getuigt van hun vele ervaring in stucwerk. U kunt er dan ook gerust van uitgaan dat uw stucwerk tot in de precisie en geheel naar wens wordt uitgevoerd. Wij gebruiken altijd het beste materiaal voor uw stucwerk.

Spuitwerk door onze schilders

Wist u dat wij tevens inzetbaar zijn voor spuitwerk? Door middel van hoge druk wordt uw woning of pand in Beverwijk van schilderwerk voorzien. U kunt hiermee een groter oppervlak bereiken, wat spuitwerk tot een snelle en effectieve manier van schilderen maakt.

Zet ons schildersbedrijf in Beverwijk in

Wilt u een vakkundig schildersbedrijf inzetten voor uw schilderwerk in Beverwijk? Of behoeft uw woning of pand het beste spuitwerk of stucwerk? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Evenals wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Onze schilders komen dan snel uw schilderwerk, stucwerk of spuitwerk in Beverwijk verrichten.

Back To Top