skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Bussum

Wenst u voor uw woning of pand in Bussum het beste schilderwerk en wilt u een ervaren Stuckadoors- en schildersbedrijf inzetten? Bel KOBE! Ons bedrijf heeft de meest ervaren schilders in huis, die uw muren en plafonds snel en eenvoudig in iedere gewenste kleur schilderen. Ons schildersbedrijf staat bekend om onze hoge kwaliteit schilderwerk. Wij kunnen uw woning of pand er weer geheel als nieuw uit laten zien met ons precieze schilderwerk. Oftewel, zet voor het beste schilderwerk in Bussum en omgeving KOBE in!

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Onze ervaring en specialisaties

Al onze vakkundige schilders beschikken over een gedegen opleiding en hebben daarmee veel vakkennis voorhanden. Door regelmatige bijscholingen zijn ze ook geheel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de schildersbranche. Onze schilders hebben ervaring in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Zowel binnen- als buiten schilderen

Wilt u graag zowel de binnen- als de buitenkant van uw pand laten schilderen? Ook voor deze klus zijn onze schilders in te schakelen. Zelfs uw plafond wordt mooi egaal en geheel naar wens geschilderd. Wat zijn uw wensen voor uw woning of pand? Dat horen wij graag van u, zodat wij snel met zowel uw binnen- als buiten schilderwerk aan de slag kunnen.

Uitstekend stucwerk

Kobe staat bekend om het leveren van uitstekend stucwerk. Stucwerk wordt doorgaans toegepast bij het gladder en strakker maken van muren en plafonds. Al onze schilders zijn voorzien van een NOA-erkenning, wat betekent dat u kunt rekenen op het nodige vakmanschap voor uw klus. Uw stucwerk wordt door ons dan ook zorgvuldig en geheel naar wens uitgevoerd. Hierbij maken wij enkel gebruik van de beste materialen.

Spuitwerk door onze schilders

Ook voor uw spuitwerk zijn onze schilders inzetbaar. Een ideale methode wanneer u uw pand geheel geschilderd wenst te hebben en een groter pand bezit. De hoge druk maakt het bereiken van een groter oppervlak makkelijker. Zo is spuitwerk een zeer effectieve manier van schilderen. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande uw pand, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.

Zet ons schildersbedrijf in Bussum in

Wenst u ook onze ervaren schilders in Bussum in te zetten voor uw schilderwerk? Of wilt u ons inzetten voor uw stucwerk of spuitwerk? Neem dan vandaag nog contact met ons op via
06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Dan hopen wij gauw prachtig schilderwerk bij u in Bussum te kunnen verrichten.

Back To Top