skip to Main Content

Kies KOBE voor uw schilderwerk en stucwerk in Haarlem

Heeft u de wens om uw pand of woning in Haarlem te voorzien van een nieuwe laag verf, of te laten stuccen? Kies dan voor de gespecialiseerde service van Stukadoors- en Schildersbedrijf KOBE. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u rekenen op onze uitstekende service en kwaliteit voor het perfecte resultaat.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Ervaring met het schilderen van verschillende gebouwen in Haarlem

De schilders van KOBE zorgen ervoor dat zij constant op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schildersbenodigdheden zoals verf en materialen. Op deze manier garanderen wij dat u altijd op de meest effectieve manier wordt geholpen. Zo hebben zij al vele soorten gebouwen onder handen genomen, waaronder:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Schakel KOBE in zowel als binnenschilder als buitenschilder

Heeft uw pand in Haarlem zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een make-over nodig als het gaat om schilderwerk of stucwerk? Dan hoeft u zich met KOBE geen zorgen te maken. Onze gespecialiseerde schilders werken zowel binnen als buiten. Voor elke ondergrond realiseren zij voor u het perfecte resultaat.

Stucwerk als specialisme

U kunt KOBE inschakelen voor al uw schilderwerk. Maar u kunt onze professionele medewerkers ook inhuren voor al uw stucwerk. Dat is aan te raden als uw oude pleisterwerk aan vernieuwing toe is, of als u een egale en goed schilderbare ondergrond wilt hebben.KOBE is NOA-erkend, wat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van stucwerk.

Spuitwerk: snel en goed alternatief voor schilderwerk

In plaats van schilderwerk dat gedaan wordt met een kwast en een roller, kan gekozen worden om te werken met spuitwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een spuit die onder hoge druk verf op de muur spuit. Zo kan uw muur of plafond structuur- en streeploos geschilderd worden. Binnen een mum van tijd is deze dit klaar, omdat de spuit een groot bereik heeft. Hierdoor kan in relatief weinig tijd een groot oppervlakte van de muur of het plafond behandeld worden.

Maak in Haarlem een afspraak

Bent u overtuigd van de diensten die KOBE biedt? Of wilt u liever nog wat meer informatie of advies over een van de betreffende diensten? Bel om een afspraak te maken of voor meer informatie naar a href=tel:0631313196>06-31313196 of stuur een mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Stucadoors- en Schildersbedrijf KOBE stuurt dan op het juiste moment een ervaren schilder langs bij u in Haarlem.

Back To Top