skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Heemskerk

Wenst u voor uw woning of pand in Heemskerk het beste schilderwerk en wilt u een ervaren Stukadoors- en schildersbedrijf inzetten? Bel KOBE! Ons schildersbedrijf beschikt over de meest ervaren schilders. Op een vakkundige en snelle wijze worden uw muren en plafonds in de gewenste kleur geschilderd. Wij worden geprezen om ons kwalitatieve schilderwerk, waarbij wij woningen en panden er weer geheel als nieuw uit laten zien. Voor het beste schilderwerk in Heemskerk en omgeving kiest u dan ook voor KOBE!

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Onze ervaring en specialisaties

Onze vakkundige schilders beschikken allen over een gedegen opleiding en daarmee over veel kennis. Doordat zij regelmatig bijgeschoold worden, zijn zij ook volledig op de hoogte van de nieuwste kennis binnen de schildersbranche. Onze schilders hebben al ervaring in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Zowel binnen- als buitenschilder

Wenst u de binnen- en buitenkant van uw pand te laten schilderen? Dan is deze klus onze schilders eveneens op het lijf geschreven. Zelfs uw plafond schilderen ze mooi egaal en geheel naar uw wensen. Wat wenst u voor uw woning of pand? Laat ons uw wensen weten, zodat wij uw binnen- en buiten schilderwerk tot in de perfectie kunnen aanbrengen.

Uitstekend stucwerk

KOBE levert uitmuntend stucwerk en staat hier ook bekend om. Stucwerk wordt toegepast bij het strakker en gladder maken van muren en plafonds. Al onze schilders beschikken over een NOA-erkenning, wat inhoud dat u kunt rekenen op waar vakmanschap. Uw stucwerk voeren zij dan ook geheel naar wens en op een zorgvuldige wijze uit. Wij maken hierbij alleen maar gebruik van de beste materialen.

Spuitwerk door onze schilders

Ook voor spuitwerk kunt u onze schilders inzetten. Ideaal als een groot pand geheel geschilderd dient te worden. De hoge druk zorgt ervoor dat er makkelijker een groter oppervlak wordt bereikt. Dit maakt spuitwerk tot een zeer effectieve manier van schilderen. Vertel ons wat uw wensen zijn aangaande uw woning of pand. Dan bekijken wij in samenwerking met u de mogelijkheden.

Zet ons schildersbedrijf in Heemskerk in

Wilt u ook ervaren schilders in Heemskerk inzetten voor uw klus? Of wenst u het beste spuitwerk of stucwerk? Neem dan direct contact met ons op via 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Wij hopen snel bij u langs te mogen komen in Heemskerk voor het vakkundig verrichten van uw schilderwerk!

Back To Top