skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Hilversum

Bel Stukadoors- en Schildersbedrijf KOBE als u snel uw schilderwerk in Hilversum wilt laten verrichten door ervaren schilders. Ons bedrijf beschikt over meer dan 20 jaar ervaring en kan op eenvoudige wijze uw muren of plafonds in elke gewenste kleur schilderen. Uw woning of pand ziet er door ons schilderwerk weer als nieuw uit. Uw opdracht in Hilversum ligt bij KOBE dan ook in goede, vakkundige handen.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Onze ervaring en specialisaties

Al onze schilders zijn stuk voor stuk vakmensen en hebben een gedegen opleiding achter de rug. Zo beschikken zij over veel kennis over de nieuwste ontwikkelingen in de schilderswereld. Al deze kennis wordt tevoorschijn gehaald tijdens het stucen, schilderen of spuiten van uw woning of pand. Zo hebben wij de afgelopen jaren ervaring opgedaan in onder andere:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Uw binnen- en buitenschilder

Uw woning of pand in Hilversum is u waarschijnlijk veel waard. Het kan zijn dat u zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant extra schilderwerk wenst. Wij kunnen u dan ook het goede nieuws vertellen dat onze schilders zowel als binnen- en buitenschilder kunnen fungeren. Tevens kunnen wij uw plafond onder handen nemen.

Uitmuntend stucwerk

Stucwerk wordt doorgaans gebruikt voor het glad maken van een muur of plafond. Onze schilders zijn eveneens gespecialiseerd in stuccen en zijn NOA erkend. Door deze erkenning, kunt u er altijd op rekenen dat uw stucwerk geheel naar wens wordt uitgevoerd. Tevens worden hierbij de meest professionele materialen ingezet.

Spuitwerk door onze schilders

Wij zijn tevens inzetbaar voor al uw spuitwerk. Onze schilders kunnen met behulp van hogedruk uw pand of woning in Hilversum egaal en streeploos schilderen. Doordat een groter oppervlakte wordt bereikt, is deze manier van schilderen snel en effectief.

Zet ons schildersbedrijf in Hilversum in

Wilt u een vakkundig stukadoors- en schildersbedrijf inzetten? Voor uw schilderwerk, stucwerk of spuitwerk? Of behoeft u meer informatie omtrent onze diensten of de kosten van onze werkzaamheden? Neem dan direct contact met ons op via
06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Schildersbedrijf KOBE zorgt ervoor dat het schilderwerk, stucwerk of spuitwerk aan uw huis of pand in Hilversum op de meest professionele wijze wordt uitgevoerd. Bel ons vandaag nog!

Back To Top