skip to Main Content

De schilders van schildersbedrijf KOBE: ervaren en professioneel

Is uw woning of pand in Hoofddorp toe aan een nieuwe laag verf of staat het op de planning dat u de muur of het plafond opnieuw wilt laten stuccen? Schakel dan Stukadoors- en Schildersbedrijf KOBE in. Onze ervaren vakmensen hebben meer dan 20 jaar ervaring met schilderwerk, stucwerk en spuitwerk. Daarbij kunt u ook gedegen advies krijgen over het kleurgebruik van uw uit te voeren opdracht. Al onze ervaren schilders kunnen u ter plaatse van informatie en advies als het gaat om stucwerk en schilderwerk.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Ervaring met vele soorten gebouwen in Hoofddorp

De schilders van ons schildersbedrijf zijn uiteraard altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schilderwerkzaamheden en het gebruik van materialen. Zo kunt u vertrouwen dat zij op de meest passende wijze uw schilderwerk aanpakken. Onze schilders doen hun werk in allerlei soorten gebouwen, zoals:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

KOBE voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk in Hoofddorp

Heeft uw pand in Hoofddorp zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant een make-over nodig als het gaat om schilderwerk of stucwerk? Dan hoeft u zich met KOBE geen zorgen te maken. Onze gespecialiseerde schilders werken zowel binnen als buiten. Voor elke ondergrond realiseren zij voor u het perfecte resultaat.

Voor al uw stucwerk in Hoofddorp

KOBE is een bedrijf dat al het schilderwerk en stucwerk voor u verzorgt. Dus voordat wij uw muren en plafond van frisse kleuren voorzien, kunnen onze stukadoors vooraf alle ondergronden egaliseren en van nieuw stucwerk voorzien. KOBE is aangesloten bij en erkend door de NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven).

Spuitwerk in plaats van schilderwerk

Naast het reguliere schilderwerk, kunt u er ook voor kiezen om de binnenmuren van uw woning in een kleur te laten overschilderen door middel van spuitwerk. Met een hogedruk verfspuit zorgen we ervoor dat uw schilderwerk egaal en streeploos verricht wordt. streeploos schildert. Met deze spuittechniek heeft u snel resultaat.

Afspraak maken voor uw schilderwerk in Hoofddorp

Wilt u een afspraak maken voor uw schilderwerk of stucwerk? Of heeft u eerst graag een adviesgesprek? Dan kunt met KOBE altijd contact opnemen. Bel 06-31313196 of een mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Volgens afspraak zal een van onze ervaren schilders bij u in Hoofddorp langskomen om u te adviseren over schilderwerk of stucwerk in uw pand of woning.

Back To Top