skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in IJmuiden

Wilt u professioneel schilderwerk in IJmuiden voor uw woning of pand en wenst u een Stukadoors- en schildersbedrijf inzetten? Bel Kobe! Onze ervaren schilders schilderen uw muren en plafonds met gemak in iedere gewenste kleur. Wij staan bekend om ons kwalitatieve schilderwerk en kunnen uw pand er straks weer geheel als nieuw uit laten zien. Met andere woorden, voor het beste schilderwerk in IJmuiden schakelt u KOBE in!

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Onze ervaring en specialisaties

Ons bedrijf beschikt over de meest vakkundige schilders, die allen een gedegen opleiding hebben afgerond. Door regelmatige bijscholing zijn zij geheel up-to-date omtrent de nieuwste kennis binnen de schilderswereld. Deze kennis wordt bij het spuiten, schilderen of stucen van uw pand in de praktijk gebracht. Onze schilders hebben jarenlange ervaring in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Binnen- en buitenschilderwerk

Wilt u de binnen- en buitenkant van uw woning of pand geheel laten schilderen? Dan is het goed te weten dat onze schilders zowel voor binnen- als buitenwerk inzetbaar zijn. Wenst u een geheel beschilderd plafond? Ook deze opdracht ligt bij ons schilders in de juiste handen. Laat ons gerust weten wat u wenst voor uw woning of pand.

Uitstekend stucwerk

KOBE staat bekend om het leveren van uitstekend stucwerk. Stucwerk wordt gebruikt bij het strak en glad maken van muren en plafonds. Onze schilders zijn allen NOA-erkend, wat getuigt van de vele ervaring in stucwerk waar zij over beschikken. U kunt er dan ook op rekenen dat uw stucwerk precies en geheel naar uw wensen zal worden uitgevoerd.
Voor uw stucwerk wordt altijd gebruik gemaakt van de beste materialen.

Spuitwerk door onze schilders

Wist u dat u onze schilders ook kunt inzetten voor uw spuitwerk? Ideaal om uw woning of pand optimaal geschilderd te krijgen. Door middel van hoge druk wordt uw woning of pand in IJmuiden geschilderd en wordt er een groter oppervlak bereikt. Dit maakt spuitwerk tot een effectieve wijze van schilderen.

Zet ons schildersbedrijf in IJmuiden in

Wilt u ons vakkundige schildersbedrijf inschakelen voor uw schilderwerk in IJmuiden? Of wilt u uw woning of pand van stucwerk of spuitwerk laten voorzien? Neem dan direct contact met ons op. Ook indien u vragen heeft kunt u ons bellen via 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Onze schilders komen dan snel uw schilderwerk, stucwerk of spuitwerk in IJmuiden verzorgen.

Back To Top