skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Maarssen

Wenst u een professioneel Stukadoors- en schildersbedrijf in te zetten voor al uw schilderwerk in Maarssen. Wij hebben als schildersbedrijf meer dan 20 jaar ervaring. Onze schilders kunnen dan ook eenvoudig uw muren en plafonds in iedere gewenste kleur schilderen. Door ons kwalitatieve schilderwerk, ziet uw woning of pand er straks weer gloednieuw uit. Wenst u stucwerk of schilderwerk in Maarssen, dan is uw opdracht bij ons in goede handen.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Ervaring en specialisaties van KOBE

Wij hebben enkel vakkundige schilders in dienst die een gedegen opleiding achter de rug hebben. Zo hebben zij veel kennis over de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de schilderswereld. Deze kennis ziet u terug schilderwerk, stucwerk of spuitwerk van uw pand of woning. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Binnen- en buitenschilder

Wenst u extra schilderwerk aan zowel de binnen- als buitenkant van uw woning of pand? Goed om te weten, is dat onze vakkundige schilders zowel als binnen- en buitenschilder in te zetten zijn. Ook kunnen wij indien gewenst uw plafonds onder handen nemen. Wat mogen wij voor u betekenen?

Uitstekend stucwerk

Bij Kobe leveren wij tevens uitstekend stucwerk. Stucwerk gebruikt men doorgaans voor het glad en strak maken van een muur of plafond. Onze schilders zijn eveneens ervaren in stucen en zijn NOA-erkend. Deze erkenning zorgt ervoor dat u van ons kunt verwachten dat wij uw stucwerk nauwkeurig en geheel naar wens uitvoeren. Ook maken wij gebruik van professionele materialen.

Spuitwerk door onze schilders

Wist u dat u ons tevens kunt inzetten voor al uw spuitwerk? Met behulp van hoge druk, kunnen onze schilders uw woning of pand in Maarssen strak beschilderen. Doordat met deze methode een grotere oppervlakte wordt bereikt, is dit een snelle en effectieve manier van schilderen.

Zet ons schildersbedrijf in Maarssen in

Wilt u ook een vakkundig schildersbedrijf inzetten voor al uw schilderwerk? Of behoeft uw woning of pand professioneel stucwerk of spuitwerk? Neem voor onze service en diensten contact met ons op via 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Schildersbedrijf KOBE verzorgd uw schilderwerk, stucwerk of spuitwerk op een professionele wijze in uw ruimte in Maarssen.

Back To Top