skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Mijdrecht

Wenst u het beste schilderwerk voor uw woning of pand in Mijdrecht en wilt u een ervaren Stukadoors- en schildersbedrijf inzetten? Bel KOBE! Ons schildersbedrijf heeft de meest ervaren schilders in huis, die eenvoudig en snel uw muren en plafonds in uw kleur naar wens schilderen. Wij staan in de omgeving bekend om ons kwalitatieve schilderwerk. Zo laten wij iedere woning of pand er weer geheel als nieuw uitzien. Maak voor het beste schilderwerk in Mijdrecht en omgeving ook de keuze voor KOBE!

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Onze ervaring en specialisaties

Al onze schilders hebben een goede opleiding afgerond en beschikken daarmee over de juiste kennis. Door regelmatige bijscholing, zijn zij tevens op de hoogte van de nieuwste technieken binnen de schildersbranche. Onze schilders hebben ervaring opgedaan in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Zowel binnen- als buitenschilder

Denkt u erover om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van uw pand te laten schilderen? Ook deze klus kunnen onze schilders verzorgen. Zelfs uw plafond kunnen zij mooi egaal en geheel naar uw wensen schilderen. Wat wenst u voor schilderwerk aan uw woning of pand? Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat we de mogelijkheden voor uw pand kunnen bekijken.

Uitmuntend stucwerk

KOBE staat bekend om het leveren van uitstekend stucwerk. Stucwerk wordt veelal toegepast bij het strakker als wel gladder maken van muren en plafonds. Wist u dat al onze schilders over een NOA-erkenning beschikken? U kunt dan ook rekenen op echt vakmanschap gedurende uw klus. Zij voeren uw stucwerk geheel naar wens en op een zorgvuldige wijze uit. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van het beste materiaal.

Spuitwerk door onze schilders

Onze schilders zijn tevens in te schakelen voor al uw spuitwerk. Spuitwerk is ideaal om een groot pand geheel te beschilderen. De hoge druk maakt dat een groter oppervlak kan worden bereikt, wat spuitwerk tot een effectieve wijze van schilderen maakt. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij u straks geheel tevreden kunnen stellen met een topresultaat.

Zet ons schildersbedrijf in Mijdrecht in

Wenst u ook ons ervaren schildersbedrijf op uw klus in Mijdrecht te zetten? Of wilt u het beste stucwerk of spuitwerk laten toepassen? Bel ons dan direct middels 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Wij hopen snel bij u langs te mogen komen in Mijdrecht om uw woning of pand geheel naar wens te schilderen.

Back To Top