skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Naarden

Wenst u voor uw woning of pand in Naarden het beste schilderwerk en wilt u een ervaren Stukadoors- en schildersbedrijf inzetten? Bel KOBE! Wij beschikken over de meest ervaren schilders die uw muren en plafonds vakkundig in de door u gewenste kleur schilderen. Wij staan bekend om ons kwalitatief hoogwaardige schilderwerk. Onze schilders maken uw woning of pand weer als nieuw met hun precieze schilderwerk. Met andere woorden, voor het beste schilderwerk in Naarden en omgeving moet u bij KOBE zijn!

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Onze ervaring en specialisaties

Onze vakkundige schilders hebben een gedegen opleiding afgerond en hebben daarmee veel vakkennis in huis. Doordat ze regelmatig worden bijgeschoold, zijn ze ook volledig op de hoogte van de nieuwste technieken binnen de schildersbranche. Zo hebben zij al ervaring opgedaan in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Zowel binnen- als buitenschilderwerk

Bent u van plan de binnen- en buitenkant van uw pand te schilderen? Dan zijn onze schilders ook voor deze klus inzetbaar. Ook uw plafond kunnen zij mooi egaal maken. Wat zijn uw wensen? Wij horen het graag, zodat wij aan de slag kunnen met uw binnen- en buiten schilderwerk.

Uitstekend stucwerk

Bij KOBE staan wij bekend om ons uitstekende stucwerk. Dit stucwerk wordt doorgaans gebruikt voor het gladder en strakker maken van zowel muren als plafonds. Onze schilders hebben allen een NOA-erkenning. Hierdoor kunt u rekenen op de benodigde vakkundigheid voor uw klus. Wij voeren uw stucwerk dan ook zorgvuldig en geheel volgens uw wensen uit. Bij het stuccen worden enkel de beste materialen gebruikt.

Spuitwerk door onze schilders

Ook voor spuitwerk zijn onze schilders in te schakelen. Deze methode is ideaal wanneer u uw pand geheel wilt beschilderen en u een wat groter pand heeft. De hoge druk zorgt er hierbij voor dat een groter oppervlak wordt bereikt. Dit maakt spuitwerk tot een effectieve wijze van schilderen. Indien u ons inzicht geeft in uw situatie, kunnen we de mogelijkheden voor uw pand bekijken.

Zet ons schildersbedrijf in Naarden in

Wilt u onze ervaren vakmannen ook in Naarden inzetten voor uw schilderwerk? Of wenst u diensten rondom spuitwerk of stucwerk? Neem dan direct en ook bij vragen contact met ons op middels 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Dan hopen wij u gauw van dienst te kunnen zijn met het verrichten van uitstekend schilderwerk in Naarden.

Back To Top