skip to Main Content

Kies in Purmerend voor de ervaren schilders van KOBE

Kan uw huis of pand in Purmerend wel een nieuwe look gebruiken? Wellicht heeft u niet genoeg tijd of kunde in huis om hier zelf voor te zorgen. Dan kunt u altijd een beroep doen op de ervaren schilders van Stukadoors- en Schildersbedrijf KOBE. Zonder veel moeite kunnen zij uw muren of plafond schilderen en deze omtoveren in het voor u gewenste resultaat. KOBE heeft meer dan 20 jaar ervaring in schilderwerk en stucwerk.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Zeer ervaren schilders in Purmerend

De schilders van KOBE hebben allemaal een gedegen opgeleid en hebben uitgebreide kennis van materialen en schildersbenodigdheden. Bovendien worden zij regelmatig bijgeschoold. In de afgelopen 20 jaar deden wij ervaring op in het werk en in de meeste uiteenlopende gebouwen op diverse locaties. Een aantal voorbeelden:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Voor elke schilder of stukadoor opdracht in Purmerend: binnen en buiten

Heeft u de wens om binnen in uw huis een wand te laten schilderen? Dan kunt u te allen tijde terecht bij de schilders van KOBE. Maar kan de buitenkant van uw woning, kantoor of school ook wel een nieuwe verflaag gebruiken? Schroom ook dan niet om contact op te nemen met onze schilders.

Ook voor al uw stucwerk in Purmerend

Als Stukadoors- en Schildersbedrijf is KOBE is aangesloten bij en erkend door de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Uw muren of plafonds van uw kantoor of woning laten stucen is om deze reden ook geen probleem. De gespecialiseerde stukadoors werken met professionele middelen en realiseren een gladde muur of een egaal plafond.

Spuitwerk: het nieuwe verfwerk

Schildersbedrijf KOBE biedt u de mogelijkheid om de muren en plafonds van uw huis of pand in Purmerend egaal en streeploos te schilderen. Dit kan met behulp van een spuit die via hoge druk de verf op de muur spuit. Er wordt een groot oppervlakte bereikt door de spuit, waardoor deze methode snel is afgerond.

KOBE komt in Purmerend graag langs om te schilderen of te stucen

Bent u er al over uit welke wanden van uw pand of kantoor u wilt laten schilderen? En welke kleur hiervoor gebruikt wordt? Laat het dan snel weten door te bellen naar 06-31313196 of een mail te sturen naar info@schildersbedrijfkobe.nl. De ervaren schilders van Stucadoors- en Schildersbedrijf KOBE komen dan uw muren of plafond schilderen of stucen in Purmerend.

Back To Top