skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Uithoorn

Wenst u schilderwerk in Uithoorn en wilt u hiervoor een professioneel Stukadoors- en schildersbedrijf inzetten? Bel direct naar KOBE. Ons schildersbedrijf beschikt over ruim 20 jaar aan ervaring. Uw muren en plafonds worden door onze schilders dan ook eenvoudig in iedere gewenste kleur geschilderd. Ons kwalitatieve schilderwerk zorgt ervoor dat uw pand er straks weer als nieuw uitziet. Indien u het beste schilderwerk in Uithoorn wenst, ligt uw opdracht bij ons in de juiste vakkundige handen.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Ervaring en specialisaties

Onze schilders zijn vakkundig en hebben allen een gedegen opleiding genoten. Zij bezitten tevens over de nieuwste kennis omtrent ontwikkelingen en technieken in de schilderswereld. Deze kennis zult u terugzien komen gedurende het schilderen, stucen of spuiten van uw woning of pand. Wij hebben de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Binnen- en buitenschilder

Wilt u uw schilderwerk zowel aan de binnen- als de buitenkant van uw woning of pand laten verrichten? Dat kan! Wij verrichten onze schilderservice met behulp van binnen- en buitenschilders. Indien gewenst nemen zij zelfs uw plafonds onder handen. Wat wenst u voor uw woning of pand?

Uitstekend stucwerk

Bij KOBE staan wij bekend om het uitstekende stucwerk dat wij leveren. Stucwerk wordt doorgaans gebruikt voor het strak en glad maken van een muur of plafond. Onze schilders zijn zeer ervaren in stucen en eveneens NOA-erkend. Deze erkenning betekent dat u erop kunt rekenen dat uw stucwerk precies en geheel naar wens voltooid zal worden. Hierbij maken wij gebruik van de beste professionele materialen.

Spuitwerk door onze schilders

Wist u dat u ons schildersbedrijf ook kunt inzetten voor al uw spuitwerk? Door middel van hogedruk, zal de schilder uw woning of pand in Uithoorn strak beschilderen. Met deze methode wordt een grotere oppervlakte bereikt, waardoor dit een snelle en effectieve manier van schilderen is.

Zet ons schildersbedrijf in Uithoorn in

Wenst u ook de hulp van een vakkundig schildersbedrijf voor al uw schilderwerk? Of wenst u professioneel stucwerk of spuitwerk voor uw pand? Neem dan direct contact met ons op. Ook als u meer informatie behoeft omtrent onze diensten, kunt u contact opnemen via 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Schildersbedrijf KOBE verzorgd dan uw schilderwerk, stucwerk of spuitwerk in Uithoorn op een snelle en vakkundige wijze!

Back To Top