skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Utrecht

Wenst u het beste schilderwerk in Utrecht voor uw woning of pand en wilt u een Stukadoors- en schildersbedrijf inzetten? Bel KOBE! Onze schilders zijn zeer ervaren en kunnen uw muren en plafonds vakkundig in elke gewenste kleur schilderen. Kwalitatief schilderwerk is waar wij bekend om staan. Onze schilders zorgen er voor dat uw woning of pand er straks weer als nieuw uit zal zien door deze met precisie te schilderen. Oftewel, voor het beste schilderwerk in Utrecht bent u bij KOBE op de juiste plek!

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Onze ervaring en specialisaties

Al onze vakkundige schilders hebben de juiste opleiding genoten. Ook door regelmatige bijscholing zijn zij geheel op de hoogte van de nieuwste technieken binnen de schildersbranche. Zo hebben zij vele ervaring in:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Zowel binnen- als buitenschilderwerk

Wilt u zowel de binnen- als de buitenkant van uw pand laten beschilderen? Dan kunnen onze schilders dit realiseren. Ook uw plafond is bij hen in goede handen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag met uw buiten- en binnen schilderwerk.

Uitstekend stucwerk

KOBE staat bekend om het leveren van uitmuntend stucwerk. Het stucwerk wordt normaliter ingezet voor het gladder en strakker maken van muren en plafonds. Al onze schilders zijn NOA-erken, waardoor u kunt rekenen op vakkundigheid. Uw stucwerk wordt dan ook geheel zorgvuldig en naar uw wensen uitgevoerd. Wij maken gedurende het stucen enkel gebruik van de beste materialen.

Spuitwerk door onze schilders

Ook voor uw spuitwerk kunt u onze vakkundige schilders inzetten. Een ideale methode wanneer u uw pand optimaal wenst te beschilderen. Door de hoge druk wordt namelijk een groter oppervlak bereikt, wat spuitwerk tot een effectieve manier van schilderen maakt. Laat ons uw situatie weten, zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken.

Zet ons schildersbedrijf in Utrecht in

Wilt u direct een vakkundig schildersbedrijf inzetten voor uw schilderwerk in Utrecht? Of wilt u stucwerk of spuitwerk aan laten brengen? Neem dan en ook wanneer u vragen heeft contact op met KOBE via 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Wij hopen u dan spoedig van dienst te kunnen zijn bij uw schilderwerk, stucwerk of spuitwerk in Utrecht.

Back To Top