skip to Main Content

Schildersbedrijf KOBE, uw ervaren schilder in Wormerveer

Wilt u voor uw schilderwerk in Wormerveer een professioneel Stukadoors- en schildersbedrijf in te schakelen? Bel dan direct naar KOBE. Onze schilders zijn in staat uw muren en plafonds op eenvoudige wijze in de door u gewenste kleur te schilderen. Uw pand ziet er door ons kwalitatieve schilderwerk straks weer als nieuw uit. U leest het al, voor het beste schilderwerk in Wormerveer bent u bij ons op de juiste plek.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

Ervaring en specialisaties

Wij hebben enkel vakkundige schilders binnen ons bedrijf, met een gedegen afgeronde vakopleiding. Zij beschikken allen over de nieuwste kennis omtrent ontwikkelingen en technieken in de schilderswereld. Gedurende het schilderen, spuiten of stucen van uw woning of pand komt deze kennis zeker naar voren. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring op mogen doen bij:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Binnen- en buitenschilder

Wenst u zowel aan de binnen- als buitenkant schilderwerk aan uw woning of pand? Dan kunnen wij u vertellen dat u onze schilders zowel voor binnen- als buitenschilderwerk kunt inzetten. Indien gewenst, kunnen wij zelfs uw plafonds voorzien van een laag verf. Wat wenst u aan schilderwerk voor uw woning of pand?

Uitstekend stucwerk

Wij kunnen u bij KOBE van uitstekend stucwerk voorzien. Stucwerk wordt doorgaans ingezet voor het strak en glad maken van muren en plafonds. Onze schilders zijn zeer ervaren met stucen en zijn NOA-erkend. U kunt met deze erkenning van ons verwachten dat wij het stucwerk precies en geheel naar wens zullen voltooien. Tevens worden de beste materialen voor uw stucwerk ingezet.

Spuitwerk door onze schilders

Wist u dat u ons schildersbedrijf ook kunt inzetten voor uw spuitwerk? Door middel van hogedruk zal onze schilder uw woning of pand in Wormerveer strak beschilderen. Met deze methode kan een groter oppervlak bereikt worden, waardoor dit een effectieve manier van schilderen is.

Zet ons schildersbedrijf in Wormerveer in

Wilt u ook een vakkundig schildersbedrijf inzetten voor uw schilderwerkzaamheden in Wormerveer? Of wenst u professioneel stucwerk of spuitwerk? Neem dan snel contact met ons op. Ook wanneer u behoefte heeft aan meer informatie omtrent onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via 06-31313196 of mail naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Schildersbedrijf KOBE verzorgd dan snel doch professioneel uw schilderwerk, stucwerk of spuitwerk in Wormerveer.

Back To Top