skip to Main Content

Vertrouw op de ervaren schilders van KOBE Zaandam

Heeft u in Zaandam een huis of pand dat dringend aan een nieuwe look toe is, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van nieuw stuc- of verfwerk? Dan zijn de schilders van stucadoors- en schildersbedrijf KOBE klaar om u hiermee te helpen. Met meer dan 20 jaar ervaring weten zij precies wat ze moeten doen om uw huis of kantoor er weer als nieuw uit te laten zien. U kunt ze ook inschakelen voor een gedegen advies over de kleuren en de schilderwijze voor uw gebouw.

Schilderen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres.

SCHILDEREN

Stucen

Stucadoorsbedrijf Kobe is een NOA erkend en gespecialiseerd Stucadoorsbedrijf in alle vormen van wand- en plafondafwerking en lijsten/ornamenten.

STUCEN

De nieuwste ontwikkelingen omtrent schilderen in Zaandam

De ervaren schilders van KOBE weten precies welke kleuren en verfsoorten in de mode zijn. Wanneer u een beroep doet op schildersbedrijf KOBE, krijgt u vanzelfsprekend kwaliteit geleverd. Ongeacht het pand waar stucwerk of schilderwerk nodig is. Zo hebben wij ruime ervaring in het schilderen en stucen bij:

  • Monumentale panden
  • Vereniging van Eigenaren
  • Woningcorporaties
  • Scholen
  • Kantoren
  • Woningen

Binnenschilders en buitenschilders voor uw pand in Zaandam

Binnenschilders zijn een ideale oplossing als u de sfeer van uw woonkamer wilt veranderen, of als de kwaliteit van de huidige verflaag te wensen overlaat. Ook voor buitenschilderen kunt u terecht bij KOBE. Wenst u aan de buitenkant van uw pand nieuw schilderwerk, dan is dat totaal geen probleem en kunt u gerust contact opnemen met Stucadoors- en Schildersbedrijf KOBE.

Kies in Zaandam voor professioneel stucwerk van KOBE

KOBE is naast een professioneel schildersbedrijf ook een maar ook gespecialiseerd stucadoorsbedrijf. Het vernieuwen van stucwerk komt voornamelijk voor in situaties waarin u de muur of het plafond wil laten schilderen, maar hierbij graag een vlakke ondergrond wil t hebben. De ervaren vakmensen van KOBE zijn NOA-erkend.

Spuitwerk als vervanging voor schilderwerk

Als er weinig tijd is voor uitgebreid schilderwerk, kunt u kiezen voor spuitwerk. Er wordt in dat geval met een spuit gezorgd dat er onder hoge druk een muur of plafond geschilderd wordt. Doordat deze methode wordt gebruikt, zal dit structuur- en streeploos gebeuren. De spuit bereikt een breed oppervlakte, waardoor spuitwerk relatief snel klaar is. Schakel voor uw professionele schilder- en spuitwerk de gespecialiseerde schilders van KOBE in.

Afspraak maken met KOBE n Zaandam

Weet u al zeker dat u KOBE wilt inschakelen om het schilderwerk, spuitwerk of stucwerk uit te komen voeren aan uw pand of woning? Of ontvangt u liever eerst nog meer informatie of advies over de diensten van KOBE en onze service? In beide gevallen kunt u ons vrijblijvend contacteren door te bellen naar 06-31313196 of een mail te sturen naar info@schildersbedrijfkobe.nl. Er zal dan een van onze ervaren schilders naar Zaandam komen om uw wensen voor schilderwerk of stucwerk in kaart te brengen.

Back To Top